Câteva cuvinte…

Îmi plac începuturile. Iubesc ușile care mi se deschid și mă invită să explorez. Provocările mă incită, noutățile mă fac să simt că trăiesc, iar descoperirile din jurul și din lăuntrul meu mă fac să am zile unice, speciale și irepetabile așa cum suntem și noi oamenii. Orice lucru are un început. Să ne temem de el, să ne fie rușine? Eu cred că nu. Nu poți ajunge la performanță fără încercări multiple, fără stângăcii, fără eșecuri, fără să arzi la propriu și-apoi să renaști din propria-ți cenușă precum pasărea Phoenix.

 

”M-am născut…între Carpați…”  la data de 10 mai 1974, în Teiuș, județul Alba Iulia.

Licenţiat al Academiei de Științe Economice București, Specializare: Management Agroturism și Managementul Resurselor Umane, absolvent și licențiat al Universității București, Facultatea de Limbi Străine, Specializare: Engleză.

Realizator de programe radio încă din anii studenției, mai exact din anul 1995, am activat în cadrul trupelor de teatru din facultate ca actor, dar ca și coordonator al unor proiecte de teatru.

Am jucat în seriale TV și reclame în cadrul MediaPro Group, iar în prezent sunt moderator și producător de emisiuni la Radio 1 România și content writer la MovieNews.ro

Am publicat poezie și proză în revistele facultăților în care am studiat, iar prima recunoaștere oficială a creațiilor mele literare a avut loc în Gala poeziei de dragoste Preludii pentru fluturi”, ediție îngrijită de Daniela Toma, apărută la Editura Art Creativ, București, 2015.

Am publicat alături de alți coautori în:

  • Antologia literară Cuplul în căutarea paradisului pierdut, Editura Karta-Graphic, Ploieşti, 2016,
  • în Timpul pietrelor preţioase, Editura Art Creativ Bucureşti, 2016, volum colectiv, selecţie Cenaclul de urgenţă, ediţie îngrijită de Daniela Toma,
  • Antologia de poezie Aripi de zăpadă, Editura LifeArt, Colecția PrinceArt, Drăgănești-Olt, 2016,
  • în volumul aniversar În dreptul luminii , Editura Art Creativ Bucureşti, 2017, ediţie îngrijită de Daniela Toma.
  • Antologia de poezie contemporană românească Literatura de ieri, de azi și de mâine, Editura Liric Graph, Făurei 2017,
  • Antologia de poezie românească Iubiri înrourate, Editura Liric Graph, Făurei 2017.

Activez încă din anul 2013 în cadrul „Cenaclului de Urgență”, actualmente GRUPUL LITERAR ART CREATIV, unde am participat cu creațiile mele, atât în versuri, cât și în proză în diversele manifestări organizate. Particip la numeroase lansări de carte recitând din poeziile autorilor şi la întâlniri ale mai multor cenacluri literare cu programe artistice.

Advertisements

Powered by WordPress.com.

Up ↑